Startpagina > TASE ACADEMY > Uw BIM-opleidingen gefinancierd door CEVORA

Ons partnerschap met CEVORA

De TASE ACADEMY voorziet een groot aantal opleidingen in samenwerking met CEVORA. Indien uw onderneming onder het Paritair Comité 200 valt, neemt CEVORA de volledige kostprijs van deze opleidingen op zich.

Hoe kunt u profiteren van een financiering door CEVORA voor onze BIM-opleidingen?

Indien u onder PC200 valt, is het eenvoudig: u hoeft alleen maar het juiste vakje aan te kruisen op het inschrijvingsformulier.

Na verificatie door ons zullen we u vragen een kort formulier in te vullen, waarna we uw inschrijving valideren en u de opleiding van uw keuze kan volgen.

Over CEVORA

Het Aanvullend Paritair Comité voor Bedienden (APCB of PC200) omvat zo’n 55.000 ondernemingen, die elk een jaarlijkse bijdrage betalen. Dankzij deze financiële bijdrage kunnen 440.000 werknemers gratis opleidingen volgen via CEVORA.

Werkgevers en werknemersorganisaties krijgen zo de mogelijkheid om de kennis en de vaardigheden van hun werknemers te verfijnen.

Door de permanente bijscholing te ondersteunen, kunnen werknemers hun carrière verrijken en er meer voldoening uit halen. Tegelijkertijd verbetert u ook de vakkundigheid en de prestaties van uw bedrijf.

Over de TASE ACADEMY

BIM vereist voortdurende oefening en regelmatige opfrissing om optimaal te blijven gebruiken. Tijdens rustigere periodes is het dan ook de moeite waard om tools te onderhouden, op punt te stellen en te blijven leren.

BIM-opleidingen, zowel voor beginners als voor gevorderden

Of u nu vooruitgang wilt boeken, uw vaardigheden wilt verbeteren of op de hoogte wilt blijven, de „TASE Academy” biedt een reeks opleidingen aan, face-to-face of online, algemeen of gericht, nader omschreven op onze website.