Trimble Connect

Trimble Connect is een samenwerkingsplatform in de Cloud die de juiste mensen op het juiste moment met de juiste gegevens verbindt. Hierdoor is men beter geïnformeerd, kan besluitvorming sneller plaatsvinden en wordt de efficiëntie van het project verbeterd.

 

Eigenschappen en functies van Trimble Connect

In Trimble Connect kunnen opdrachtgevers, ontwerpers, uitvoerders en andere belanghebbenden samenwerken aan BIM-projecten. Trimble Connect zit geïntegreerd in vele Trimble producten, maar werkt ook met bestanden van derde partijen. Hierdoor kan bijvoorbeeld zowel de constructeur, calculator, installateur als de MEP-ingenieur aan hetzelfde project werken en de informatie via de cloud bekijken, beheren, delen en hieraan refereren in het eigen softwarepakket. Bouwfouten kunnen hierdoor aanzienlijk teruggedrongen worden, hetgeen tijd en geld bespaart en een tevreden klant oplevert. Door de toegankelijkheid en openheid van het platform is Trimble in veel branches in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een verkoper van interieurprojecten: die kan op locatie bij de klant aan zijn tekenaar op kantoor vragen de gevraagde aanpassingen aan het 3D model te doen en direct aan de opdrachtgever de wijzigingen laten zien. Trimble Connect Business is inbegrepen bij een SketchUp Pro / Studio Subscription.

Connect

Door het toegankelijk maken van data en doorbreken van de eilandcultuur, wordt de coördinatie en het managen van het project tijdens elk contactmoment verbeterd.

Content

Managed Content zorgt ervoor dat u werkt met de meest actuele inhoud van de toeleveranciers. Zo blijft het project up-to-date en loopt u niet achter de feiten aan.

Construeerbaar

Nauwkeurige geometrieën helpen problemen eerder aan het licht te brengen. In bouwkundige workflows worden de bouwgegevens in het veld gebruikt om het bouwproces te sturen.

  • Samenwerken in de Cloud, met iedereen
  • Op computer, tablet en telefoon
  • Bestanden en 3D modellen uploaden, delen & voorzien van commentaar
  • SketchUp, Tekla, Revit, IFC, DWG en vele andere bestandstypen en bijbehorende informatie beheren en bekijken
  • Teams samenstellen, groepen beheren en taken toewijzen
  • Mensen gratis uitnodigen om samen te werken aan één project
  • Clash detecties uitvoeren (Premium)
  • Hoeveelheden en kosten rapporten (Premium)