Startpagina > CAD- en BIM-opleidingen

TASE ACADEMY

TASE biedt al een twintigtal jaar een breed scala aan opleidingen aan, gericht op de bouw- en architectuursector.

De TASE ACADEMY organiseert regelmatig webinars en software discovery sessies om onze klanten op de hoogte te houden. Onze teams kunnen op aanvraag ook privé-opleidingen organiseren voor particulieren of voor uw bedrijf.

AméVerbeter uw softwarevaardigheden om ook uw CAD- en BIM-vaardigheden te verbeteren

De TASE ACADEMY biedt een indrukwekkend aantal basis- en gevorderde opleidingen aan over de meest gebruikte software in de bouwsector, voor ontwerp, uitvoering, vormgeving en rendering.

Basis- en gevorderde opleidingen voor alle niveaus

TASE biedt opleidingen aan op verschillende niveaus en speelt zo in op individuele behoeften. Of u nu een beginner bent, al wat basiskennis hebt of deze tools regelmatig gebruikt, er is altijd een opleiding om uw vaardigheden te verbeteren.

Infrastructuur speciaal ontworpen voor experimenten

In 2018 richtte TASE Solutions BIMEX op (BIM Experience Centre) in Brussel, een hoogtechnologische werkruimte om projecten rond verschillende sectoren te ontwikkelen. Vandaag beschikt TASE Academy over vijf volledig uitgeruste ruimtes voor opleidingssessies in Brussel en een tweede opleidingscentrum in het Groothertogdom Luxemburg.

Boek online uw face-to-face of online opleiding

Om uw plaats voor een opleiding te reserveren, selecteert u gewoon de sessie van uw keuze in onze agenda en vult u het contactformulier onderaan de pagina in.

We zullen contact met u opnemen om uw inschrijving te bevestigen en u te vragen ons de nodige documenten te bezorgen.

Raadpleeg onze opleidingskalender

Of u nu vooruitgang wilt boeken, uw vaardigheden wilt verbeteren of op de hoogte wilt blijven, de TASE Academy biedt een reeks opleidingen aan, face-to-face of online, algemeen of specifiek, nader omschreven op onze website.

Raadpleeg onze Agenda en gebruik onze zoekfunctie om de opleidingen van uw keuze te vinden.