Autoturn Rail

GEAVANCEERDE ONTWERP- EN ANALYSESOFTWARE VOOR LIGHTRAILSYSTEMEN

AutoTURN™ Rail 3D is voorzien van de betrouwbare AutoTURN™-engine en biedt een geavanceerde railontwerp- en analyseoplossing waarmee u sneller vrijeruimte-analyses kunt uitvoeren bij het evalueren van een nieuw spoorplan of het controleren van LRV’s (lightrailvoertuigen) op bestaande sporen. AutoTURN Rail beschikt niet alleen over analysefunctionaliteiten, maar kan ook worden gebruikt voor visualisatiedoeleinden, zoals animaties van realistische weergaven van 2D-voertuigplannen en realistische 3D-voertuigmodellen op een bepaald traject.

Maak kennis met de nieuwe generatie railontwerpsoftware

Met AutoTURN Rail kunnen ontwerpers rekening houden met ruimteproblemen die een lightrailtrein op bepaalde gedeelten van het spoor kan ondervinden. Wanneer de ontwerpen zijn afgerond, kunnen ontwerpers de software gebruiken om de veiligheid van hun concepten te controleren. Vroeger was dit monnikenwerk dat uren in beslag nam, maar met AutoTURN Rail is de klus binnen enkele minuten geklaard.

Eigenschappen en functies van Autoturn Rail

MEER INFORMATIE OVER AUTOTURN RAIL

Kijk hoe spoorwegingenieurs en -consultants hun projecten efficiënt ontwerpen en analyseren met AutoTURN™ Rail 3D en zo de kosten verminderen. De schermafbeeldingen bieden een kijkje in de ingebouwde functionaliteit van de software voor het ontwerpen en plannen van moderne spoorsystemen.

AANGEPASTE VOERTUIGEN MAKEN

EENVOUDIG LIGHTRAILVOERTUIGEN MAKEN
Maak een projectontwerpvoertuig in overeenstemming met de specificaties van de fabrikant in AutoTURN Rail 3D. Voeg statische en dynamische omgrenzingen van de fabrikant en door de gebruiker gedefinieerde voertuigomgrenzingen (bijvoorbeeld voor onderhouds- en bouwtoleranties) aan het voertuig toe – op basis daarvan genereert de software omgrenzingen voor vrije ruimte.

VOERTUIGSIMULATIES

VRIJERUIMTEOMGRENZINGEN VOOR 3D-LIGHTRAILVOERTUIGEN GENEREREN
Breng dynamische wijzigingen in de vrijeruimteomgrenzingen aan en keer op elk gewenst moment terug naar eerder ingestelde vrije ruimte voor voertuigen. Met AutoTURN Rail 3D kan de gebruiker visuele eigenschappen van de vrijeruimteomgrenzingen beheren om zo snel een helder beeld te vormen.
SIMULATIES OP SAMENGESTELDE ALIGNEMENTEN GENEREREN
Voer verkantingsdata in via een .CSV-bestand en AutoTURN Rail 3D voert automatisch de belangrijkste berekeningen uit. Begin met een AutoCAD-polylijn die bestaat uit bogen en lijnen om een beginhoogte in te stellen op basis van de geometrie voor horizontale alignementen.
SIMULATIES VAN LIGHTRAILVOERTUIGEN IN 3D
Simuleer de bewegingen van ontwerpvoertuigen op een door de gebruiker samengesteld alignement (horizontaal, profiel en verkanting) in 2D en in 3D, dat gevoelig is voor hoogteverschillen en verkanting. Gebruikers kunnen bovendien eigenschappen zoals 2D-lijntype, voertuigtype en andere elementen beheren.