ReCap Pro

Wat is ReCap Pro?

ReCap® Pro-software helpt ontwerpers en ingenieurs om hoogwaardige, gedetailleerde modellen van assets in de echte wereld vast te leggen. Gebruik ReCap Pro om:

  • Bestaande omstandigheden en bestaande bedrijfsmiddelen te onderzoeken en verifiëren om inzicht te krijgen en betere beslissingen te nemen
  • Een puntenwolk of mesh te leveren ter ondersteuning van BIM-processen (Building Information Modeling) en met verschillende teams samen te werken aan de hand van informatie op basis van de werkelijke situatie
  • Bouw- en infrastructuurprojecten te onderzoeken, plannen, bouwen en renoveren

Eigenschappen en functies van ReCap Pro

Waarom ReCap Pro gebruiken?

Beperk fouten en bouw met vertrouwen Krijg essentiële inzichten die u helpen betere beslissingen te nemen.   Werk met rijke en nauwkeurige digitale modellen Leg de actuele omstandigheden vast gedurende de gehele levenscyclus van het project.   Ondersteuning voor BIM-processen Stroomlijn workflows door ze te integreren met ontwerptools.

Krijg meer inzicht met gegevens vastgelegd basis van de realiteit

Gebruik laserscans en foto's om nauwkeurige intelligente modellen te genereren die een breed scala aan toepassingen in architectuur, engineering en constructie (AEC) ondersteunen.

Genereer snel landmeetkundige 3D-modellen

Gebruik ReCap Photo, een service van ReCap Pro, om geo-gelokaliseerde meshes, puntenwolken en ortho-foto's te genereren van de actuele omstandigheden op basis van door een drone of UAV vastgelegde gegevens.

Andere softwares Media & Entertainment Collection