Startpagina > TASE ACADEMY > Vraag ACTIRIS om u te helpen bij uw BIM-opleiding

Ons partnerschap met ACTIRIS

De TASE ACADEMY voorziet een groot aantal opleidingen in samenwerking met ACTIRIS.

Om via Actiris van onze opleidingen te kunnen genieten, volstaat het dat u bij deze organisatie als Brusselse werkzoekende geregistreerd staat. U hebt dan recht op ICT-cheques voor opleidingen.

Hoe kunt u profiteren van ACTIRIS-ondersteuning voor onze BIM-opleidingen?

Bent u geïnteresseerd in onze opleidingen en wenst u zich in te schrijven?

Neem dan contact op met uw ACTIRIS-consulent of het dichtsbijzijnde ACTIRIS-agentschap. Zij kunnen u dan meteen inschrijven voor de opleiding van uw keuze. U ontvangt dan een e-mail van ons om uw inschrijving te bevestigen. Hierin vindt u ook alle praktische details over het verloop van uw opleiding.

Over de opleidingscheques van ACTIRIS

Hebt u net een nieuwe baan gevonden?

Tijdens de eerste zes maanden van uw nieuwe professionele leven, kunt u een opleiding starten die verband houdt met uw nieuwe functie. U kunt ook een aanvraag indienen als u begint te werken als zelfstandige.

In beide gevallen betaalt ACTIRIS de helft van uw opleiding, met een maximum van 2.250 euro. De werkgever of de zelfstandige in hoofdberoep betaalt vervolgens de rest van het bedrag.

Over de TASE ACADEMY

BIM vereist voortdurende oefening en regelmatige opfrissing om het optimaal te blijven gebruiken. Tijdens rustigere periodes is het dan ook de moeite waard om tools te onderhouden, op punt te stellen en te blijven leren.

BIM-opleidingen, zowel voor beginners als voor gevorderden

Of u nu vooruitgang wilt boeken, uw vaardigheden wilt verbeteren of op de hoogte wilt blijven, de „TASE Academy” biedt een reeks opleidingen aan, face-to-face of online, algemeen of specifiek, nader omschreven op onze website.